Støbning af fundament

Vi støber dit fundament i hele Nordsjælland

Støbning af fundament

Vi skaber fundamentet

Fundamentet er en helt essentiel del af bygningen, og det er vigtigt, at det spiller. Uanset om du skal have udført støbning af fundament til skur, drivhus eller garage, kan vi hjælpe. Dog er det ikke kun de små fundamenter, vi støber. Vi udfører nemlig også støbning af fundament til udestue, sommerhus og andre større bygninger.

Vi støber fundamenter i Herlev, Ballerup og resten af Nordsjælland. Uanset om du skal have udført støbning af fundament til sommerhus eller drivhus, står vi klart til at hjælpe. Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi har mange spidskompetencer, og betragter fundamenter som en af dem.

God kundeservice og høj kvalitet

Alle byggeprojekter starter med en præcis udgravning, som resultere i et flot og jævnt fundament. For nogle er det nemmere sagt end gjort, og derfor træder vi glædeligt til som erfarent entreprisevirksomhed. Vi har utallige succeshistorier forbundet med fundament opgaver, og kan med garanti varetage din.

Vi lever af langvarige kunderelationer, og derfor gør vi meget ud af altid at have kundens behov og ønsker med i alle overvejelser. Vi sørger dertil for at have en god dialog omkring hele opgaveforløbet, og informerer dig løbende i flæng med projektets udvikling. Et samarbejde med Sohn Entreprise er en fornøjelse fra start til slut, og det er noget vi med garanti lever op til.

Har en udestue længe været på tale i sommerhuset? Måske er drømmen at få opsat i solidt og holdbart drivhus i baghaven, så man kan leve lidt selvforsynende? Det kunne også dreje sig om noget helt tredje? Uanset hvad du har i tankerne, har vi kompetencerne, erfaringen samt sansen for detaljerne til at kunne varetage opgaven.