Vedlige­holdelse af grønne arealer

Professionel og effektiv vedligeholdelse af alle typer grønne områder

Vedlige­holdelse af grønne arealer

For boligforeninger, virksomheder og institutioner

Hos Sohn Entreprise tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for vedligeholdelse af grønne arealer for både boligforeninger, virksomheder og institutioner. Med vores brede erfaring inden for anlægsgartneri og moderne udstyr kan vi sikre, at dine udendørsarealer altid fremstår velplejede og indbydende. Med vedligeholdelse fra Sohn Entreprise kan du se frem til udendørsområder, der giver et godt førstehåndsindtryk og et behageligt miljø for beboere, medarbejdere og besøgende.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende ydelser:

  • Græsslåning og kanttrimning
  • Beskæring og pleje af buske og træer
  • Vedligeholdelse af bede og beplantning
  • Anlæg og pleje af blomsterarrangementer
  • og meget mere…

Selv hvis det, du skal bruge hjælp til, ikke står på listen, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi skræddersyr vores vedligeholdelses løsninger til hver kunde, så vi kan med sikkerhed også hjælpe dig med det, du har brug for. Kontakt os allerede i dag ved at ringe på 20 84 03 00 eller sende en mail til sohnentreprise@live.dk.

Erfaring og ekspertise

Med mange års erfaring inden for anlægsgartneri har vi hos Sohn Entreprise opnået en omfattende ekspertise i vedligeholdelse af grønne områder. Vi brænder for vores arbejde, og kvaliteten af vores arbejde er altid synlig hos vores kunder. Vi anvender moderne udstyr og har fokus på bæredygtige og miljøvenlige teknikker for at sikre, at de grønne områder får den bedste pleje og vedligeholdelse, samtidig med at vi skåner naturen og vores planet.

Som kunde hos os vil du altid have muligheden for at skræddersy din aftale. Vi lægger nemlig vægt på, at vores kunder kan få tjenester tilpasset netop deres specifikke behov. Vores vedligeholdelsesaftaler er dermed også fleksible og kan tilpasses dine krav og ønsker. Uanset om du har brug for en fast aftale eller engangsservice, er vi klar til at hjælpe.